De Inloop Doorn zoekt vrijwilliger(s)

De Inloop Doorn zoekt een gastheer of gastvrouw (vrijwilligerswerk)

Als gastvrouw of gastheer zorg je voor de koffie en thee en draag je bij aan de gezelligheid en de goede sfeer. Bezoekers van De Inloop komen een kopje koffie drinken, soms is dit een kort bezoek, soms blijft men langer. De gastheer/gastvrouw biedt een luisterend oor, doet een spelletje met bezoekers of doet meet met een (creatieve) activiteit. Ons team bestaat uit een betaalde medewerkster, vrijwilligers en een stagiaire.

Ben jij sociaal vaardig, vriendelijk en vind je het leuk om met verschillende mensen in contact te komen? En ben je beschikbaar op maandag, dinsdag of donderdag vanaf 13.00 uur (het aantal dagen/uren in overleg)? Dan is De Inloop iets voor jou!

We bieden je een warm welkom in een gezellig team, ondersteuning in je werkzaamhede, een vrijwilligersovereenkomst, waardering en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen via Kwintes.

Heb je interesse, neem dan contact op met Fieke Pennings, coƶrdinator Inloop Doorn en Driebergen. bel/app: M 06 50 8969 51 of mail naar f.pennings@kwintes.nl

.